Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τιμητική εκδήλωση από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ρεθύμνου για τον Στέλιο Κιαγιαδάκη

7 Νοέ 2022 στις 19:00 - 20:00

Δωρεάν

Κάνουμε γνωστό πως την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο ΩΔΕΙΟ Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί με δικαιολογημένη λόγω της Πανδημίας καθυστέρηση, Τιμητική Εκδήλωση, για τον Πρεσβευτή του Κρητικού Μεγαλείου & Εφεδρικού Κινήματος, Έφεδρου Ταξίαρχου και Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ρεθύμνου και Προέδρου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΑΡ. ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ: Ο πρώην Υπουργός Ναύαρχος ε.α. κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ο πρώην Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. ΛΙΟΝΗ, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Ν. ΜΑΡΚΑΚΗΣ κ.α.

Θα ακολουθήσει Απόδοση τιμών στον Αείμνηστο Επίτιμο Πρόεδρο και παράδοση στην Οικογένεια του, το Αριστείον «ΑΝΔΡΩΝ ΚΡΗΤΑΓΕΝΩΝ», μετά σχετικής Τιμητικής Πλακέτας, από τον πρώην Υπουργό και πρώην Γ.Ε.ΕΘ.Α. ΝΑΥΑΡΧΟ ε.α. κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Ρεθύμνου

Τέλος η Ευαγγελία Ματθαιουδάκη θα ερμηνεύσει τον “ΕΦΕΔΡΟ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ”, ενώ θα ακολουθήσει χορός από τον ΟΜΙΛΟ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, τιμώντας και αυτός τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του.

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ρεθύμνου

Χώρος Διεξαγωγής

Ωδείο Ρεθύμνου
Βερνάδου 2
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google