Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ» με το Γιάννη Αθανασόπουλο στο Ρέθυμνο

17 Μαΐου στις 21:15

15€

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ»​, Γιάννης Αθανασόπουλος  On Tour: Μια ψυχολογική ομιλία – παράσταση που χτυπά στη φλέβα της ύπαρξης μας.

Το παιδί που ανταμώσαμε όταν νικήσαμε την ενοχή, τον φόβο και τον πόνο μας.
Εκείνο το παιδί που μιλάει για απλότητα, αγάπη, φαντασία, αποδοχή και θάρρος.

Ο Κλινικός Ψυχολόγος Γιάννης Αθανασόπουλος παρουσιάζει μια ομιλία – μοίρασμα. Δε θα μας μιλήσει για κατηγορίες και όρους. Δε θα μπει στη διαδικασία να μας πει τι ξέρει, μα τι νιώθει, στα κοινά μας σημεία. Αυτό που νιώθουμε. Τα ίδια. Ψυχή ολόκληρη, στο μαζί. Ένα συλλογικό ασυνείδητο που γέμισε φως.

Σε έναν κόσμο όπου όλα κινούνται με οδηγίες χρήσης, το «Παιδί που ανταμώσαμε» εναντιώνεται σε κλισέ αυτοβελτίωσης.

Δε μιλά για τους 10 λόγους που μπορεί να έχουμε κατάθλιψη ούτε για τους 10 τρόπους ώστε να βρούμε τον άνθρωπο μας. Αρνείται το «εσύ φταις» και συγχωρεί το «εγώ φταίω», γίνεται εκείνη η εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου που περνά μέσα από τους τρεις βασικούς του πυρήνες: τον Φόβο, την Ενοχή και τον Πόνο, για να βρεθεί ξανά, στην Αγάπη. Το «Παιδί που ανταμώσαμε» δεν προλογίζει την ευκολία του να υπάρχουμε και δεν επικροτεί το «σκέψου θετικά».

Αντιθέτως μας ταξιδεύει μέσα στις κοινές μας αγωνίες και μας προκαλεί να σκεφτούμε αν αντέχουμε να δούμε έξω και πέρα από το «ΕΓΩ ΞΕΡΩ» και το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ», για να καταφέρουμε να πούμε ότι τελικά, το φως του κόσμου μοιράστηκε παντού επειδή κοιτάξαμε κατάματα το σκοτάδι μέσα μας, και γύρω μας.

Το “Παιδί που ανταμώσαμε” δεν είναι ένα εσωτερικό Παιδί… Είναι ο αληθινός ενήλικας με την αυθεντικότητα, την απλότητα και την ευαλωτότητα του.
Σας περιμένουμε να τον ανακαλύψουμε μαζί!

Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι κλινικός ψυχολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην κλινική ψυχολογία του Πανεπιστημίου Leiden (the Netherlands).

Για σειρά ετών υπήρξε συντονιστής βάρδιας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στις γραμμές έκτακτης ανάγκης και, μετέπειτα, συντονιστής στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Πλέον, ιδιωτεύει σε Αθήνα και Πάτρα. Η παράσταση του «Το Παιδί που ανταμώσαμε» έχει ήδη παρουσιαστεί σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας και στην Κύπρο.

Cineland Παντελής, Εμμ. Πορτάλιου 3-5, Ρέθυμνο
Παρασκευή 17 Μαΐου
Έναρξη 21.15
Είσοδος 15€

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Μαΐου
Ώρα:
21:15
Κόστος:
15€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Cineland Παντελής
Phone
2831029241

Χώρος Διεξαγωγής

Cineland Παντελής
Εμμανουήλ Πορτάλιου 3
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2831029241
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής