ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Εξαφανίστηκε 17χρονη από το κέντρο του Ηρακλείου

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας το μεσημέρι της Πέμπτης, από το κέντρο του Ηρακλείου, εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στις 7/1/2021 και ώρα 15:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, η Μάγια (όνομα) Π. (επίθετο), 17 ετών, ελληνικής καταγωγής. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μάγια (ον.) Π. (επ.) κατόπιν αιτήματος των γονιών της.

Η Μάγια (ον.) Π. (επ.) έχει ύψος 1,65 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Η κοπέλα, από το μεσημέρι της Πέμπτης, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησυχεί ιδιαιτέρα την οικογένειά της με τον πατέρα της, να δηλώνει την εξαφάνιση της στις αρχές.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε, πιθανόν η εξαφάνιση της κόρης του, να συνδέεται με μια σχέση που είχε συνάψει τους τελευταίους μήνες με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό της σε ηλικία άνδρα.