ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εξασφαλίζει τα άκρα του ο Α.Ο. ΡΕΑ με τις Ελευθερία Κιαχίδου και Κάλλια Βορριά

Ο Α.Ο. ΡΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τις ποδοσφαιρίστριες Ελευθερία Κιαχίδου και Κάλλια Βορριά.

Με δύο ιδιαίτερα ταλαντούχες παίκτριες θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών. Με τις νεαρές παίκτριες, Ελευθερία Κιαχίδου και Κάλλια Βορριά, εξασφαλίζονται τα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής, ούσες πανέτοιμες να προσφέρουν ξανά τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας.

Η Ελευθερία Κιαχίδου (20 ετών, δεξί μπακ) προέρχεται από μία σπουδαία σεζόν στην Women’s Football League, έχοντας εξελίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της, ενώ διακρίνεται για τον δυναμισμό αλλά και την αγάπη της για την ομάδα μας.

Η Κάλλια Βορριά (19 ετών, αριστερό μπακ) θα βρίσκεται για 3η σεζόν στην πόλη μας, εκπροσωπώντας το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο Γυναικών. Πρόκειται για μία σπουδαία ποδοσφαιρίστρια με τεράστιο ταλέντο, η οποία κάθε χρόνο εξελίσσεται όλο και περισσότερο, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και την υψηλή τεχνική της.

Ο Α.Ο. ΡΕΑ ευχαριστεί θερμά τις Ελευθερία Κιαχίδου και Κάλλια Βορριά, οι οποίες θα στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας μας με τις αγωνιστικές τους ικανότητες, ευχόμενος υγεία και μία σεζόν γεμάτη εμπειρίες και επιτυχίες.

ΚΑΛΛΙΑ ΒΟΡΡΙΑ: «ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα ίδια πρόσωπα και για τους ίδιους στόχους και για την επόμενη σεζόν. Από την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα τα κορίτσια με έκανα να τα νιώθω οικογένεια μου και συνεχίζουν καθημερινά να το κάνουν. Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν θεωρώ πως συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, να το ευχαριστιόμαστε και από εκεί και πέρα είμαι σίγουρη πως τα βαθμολογικά αποτελέσματα θα έρθουν. Άλλωστε με αυτή την ομάδα ό,τι και αν γίνει δεν χάνεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΑΧΙΔΟΥ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

«Η νέα σεζόν έφερε κάποιες αλλαγές στην ομάδα, που όμως κατάφερε να αποδείξει για άλλη μια φορά περίτρανα το πόσο δεμένοι, ενωμένοι και αγαπημένοι είμαστε όλοι μεταξύ μας! Δεν είχα καμία αμφιβολία ως προς τη συνέχεια και τη διάρκεια αυτής της ιστορίας που ξεκινήσαμε να γράφουμε πέρυσι και θα συνεχίσουμε να γράφουμε. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό δε θα το αλλάξει κανένα όνομα,  κανένα χρώμα και κανένα σήμα. Προσωπικά ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ και να δίνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε παιχνίδι. Στόχος της ομάδας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να κατακτήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η νέα χρονιά βρίσκει τη ΡΕΑ, πλέον, δυνατότερη και πιο έτοιμη από ποτέ να αφήσει το στίγμα της στα μεγάλα σαλόνια».