ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Ανώγεια

Ταυτοποιήθηκε η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος κρητικού που διαπράχτηκε την Τρίτη μετά το Πάσχα (26.04) στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανανοίνωση της, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη ηλικίας 33 ετών ο οποίος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά 30χρονο συντοπίτη του Ανωγειανό.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

«Εξιχνιάστηκε σήμερα (11.05.2022) υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού που διαπράχτηκε την 26.04.2022 σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έτερου ημεδαπού.

Ειδικότερα, την (26.04.2022) σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ημεδαπός είχε προβεί στην ανωτέρω πράξη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».