ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Εξιτήριο για τον δολοφόνο της 48χρονης στην Ιεράπετρα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας έλαβε ο 54χρονος άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του, Νεκταρία. Τα τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά και μετά από τη φροντίδα των γιατρών είναι πλέον υγιής και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Σάββατο βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία με όλα τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας σε βάρος της 48χρονης Νεκταρίας. Μάλιστα, ο εισαγγελέας άσκησε στον 54χρονο ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ο ίδιος, μετά από αναβολή που ζήτησε, θα οδηγηθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Εν τω μεταξύ, τα τέσσερα παιδιά της άτυχης Νεκταρίας και οι συγγενείς της, ζήτησαν να αναλάβει την εκπροσώπηση της ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του: «Αμέσως μετά την τέλεση του ιδεχθούς εγκλήματος στην Ιεράπετρα επικοινώνησε μαζί μου η μεγάλη κόρη της θανούσης και άλλοι συγγενείς της, προκειμένου να αναλάβω την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος. Δυστυχώς είμαστε μπροστά σε μια ακόμα Δολοφονία γυναίκας που χάνει την ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Επιθυμία των παιδιών της δολοφονηθείσας είναι να σεβαστούν όλοι το πένθος τους. Θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα πράξουμε τα δέοντα προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια αυτή πράξη».