ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστίες…

Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η απόφαση να δράσεις, τα υπόλοιπα είναι θέμα επιμονής και πείσματος!

Η εθελοντική ομάδα γυναικών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΟΦΑρμένων-OFArmenon official και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Γιώργο Εμμ.Δρουδακη , τον πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Μαστοράκη, και φυσικά όλα τα μέλη της εθελοντικής ομάδας μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να βγουν εις πέρας τα ” Αρμενεια 2022″ . Όλοι άφησαν δουλειές σπίτια και λοιπές υποχρεώσεις και έτρεξαν με πολλή αγάπη και θέληση!

Αφήσαμε για το τέλος όμως έναν άνθρωπο που άφησε και αφήνει το δικό του στίγμα στα Αρμενεια εδώ και χρόνια. Έναν άνθρωπο με ήθος αγάπη για προσφορά, αξιοπρέπεια και ομαδικότητα , τον Ναπολέων Σκουλούδη ! Σε εποχές που τέτοιες αξίες τείνουν να εξαφανιστούν ο Ναπολέων τις κράτησε ψηλά, βοηθώντας τους Αρμένους να ακουστούν όχι μόνο για το επιτυχημένο πανηγύρι τους αλλά και για τον αθλητισμό και τα υπόλοιπα πολιτιστικά δρώμενα τους.

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ενώνει απόψεις να οργανώνει ομάδες και να σμίγει ανθρώπους. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα αυτά που βιώσαμε και του ευχόμαστε υγεία επαγγελματική και προσωπική ευτυχία. Με το καλό να σμίξουμε σε επόμενες δράσεις σε ευχαριστούμε Ναπολέων.

Με εκτίμηση η Εθελοντική ομάδα γυναικών Αρμένων!