Ευχαριστήριο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου στο ΚΤΕΛ για τη χορήγηση έκπτωσης στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ευχαριστήρια επιστολή στη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης απέστειλε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης με αφορμή τη χορήγηση έκπτωσης 50% προς και από τον τόπο κατοικίας τους όλων των εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης μονίμων και αναπληρωτών για τη μετακίνησή τους τις ημέρες των εορτών.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, που ανταποκριθήκατε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνου για τη χορήγηση έκπτωσης 50% προς και από τον τόπο κατοικίας τους όλων των εκπαιδευτικών μονίμων και αναπληρωτών για τη μετακίνησή τους τις ημέρες των εορτών.

Η ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αυτό αίτημα των εκπαιδευτικών, του οποίου γίναμε δέκτες, τιμά τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης και επιβεβαιώνει την αίσθηση ότι σε καιρούς δύσκολους για την κοινωνία μας, μπορούμε να προσβλέπουμε στη συνεργασία, την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για να ξεπεράσουμε εμπόδια και αντιξοότητες, που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών».