ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης προς το ΚΤΕΛ για τη χορήγηση εκπτωτικής κάρτας στους εκπαιδευτικούς

Ευχαριστήρια επιστολή στη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης απέστειλε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, με αφορμή τη χορήγηση εκπτωτικής κάρτας (50%) στους εκπαιδευτικούς για τη μετακίνησή τους από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο, όπου διδάσκουν και αντίστροφα, μετά από αίτημα της ΕΛΜΕΡ.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, που ανταποκριθήκατε άμεσα στο αίτημα της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου αναφορικά με την παροχή έκπτωσης 50% στις τιμές των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ για τους εκπαιδευτικούς, που μετακινούνται καθημερινά από και προς το Νομό Ρεθύμνης με υπεραστικό λεωφορείο.

Η μείωση του εισιτηρίου θα διευκολύνει τα μέγιστα τους εκπαιδευτικούς, που μετακινούνται καθημερινά δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών είναι αναπληρωτές με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Η ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αυτό αίτημα των εκπαιδευτικών, του οποίου γίναμε δέκτες, τιμά τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η εταιρεία σας λειτουργεί με γνώμονα και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Σε ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για την κοινωνία μας, καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε το «ανθρώπινο πρόσωπό» μας και μέσα από τη συνέργεια και την αλληλεγγύη να αντιμετωπίσουμε ζητήματα, που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών».