ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνου σε δωρητές

Όπως είναι γνωστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελεί μία από τις δύο Δομές παροχής Βασικών Αγαθών σε ευάλωτους οικονομικά και κοινωνικά συμπολίτες όπως μοναχικά άτομα, ζευγάρια ή οικογένειες, άτομα με αναπηρία 67% και άνω, που έχουν χαμηλό εισόδημα ή είναι άνεργοι-ες και αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Σήμερα, η δομή του Κ. Π. εξυπηρετεί 266 οικογένειες ενώ οι έμμεσα ωφελούμενοι ανέρχονται στα 455 άτομα. Σε μία εποχή που τα προβλήματα συνεχώς διογκώνονται, είναι ευνόητο πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα είχε σοβαρή αδυναμία να ανταποκριθεί στις ανάγκες δίχως την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας.

Με αφορμή λοιπόν τη γενναιόδωρες προσφορές που δέχθηκε η Δομή κατά τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που εξασφάλισαν στις ωφελούμενες οικογένειες και τα μέλη τους, τα απαραίτητα αγαθά για το τραπέζι τους, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους δωρητές.

Αξίζουν τον δημόσιο έπαινο, παρότι δεν τον αποζητούν, ως φορείς αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, ως αξιομίμητο παράδειγμα αλλά και ως εκφραστές μιας κουλτούρας συναδέλφωσης, σεβασμού και υποστήριξης του πάσχοντος συνανθρώπου, την οποία οφείλουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας.

Με αυτό πνεύμα, ο Δήμος Ρεθύμνης, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας- Γραφείο Κοινωνικών Παροχών και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, ευχαριστούν θερμά:

1. Την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και ειδικότερα τα Μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, τους/τις μαθητές/τριες και τους Γονείς τους των παρακάτω Σχολείων

• Πειραματικό Λύκειο Ρεθύμνου

• 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου

• ΔημοΠαν γιορτες τικό Σχολείο Άδελε

• Διθέσιο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

• 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

• 5ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

• 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

• 13ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου

2. Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας 1 Πολιτικής Προστασίας Ν. Ρεθύμνης.

3. Τα μέλη της Ενώσεως Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Ρεθύμνου- Ε.Α.Α.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

4. Τους καθηγητές και σπουδαστές των τμημάτων BUSINESS & HOTEL MANAGEMENT του Ι.ΙΕΚ GRANT Ρεθύμνου.

5. Τη Διεύθυνση των τριών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Schiller» Ρεθύμνου για την διοργάνωση μίνι τουρνουά μπάσκετ μεταξύ ομάδων σπουδαστών τους και τους συμμετέχοντες αλλά ιδιαίτερα τους μαθητές-νικητές, που επέλεξαν να στηρίξουν την Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείο κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Με τη γενναιόδωρη προσφορά τους (Δωροεπιταγές ύψους 500 € το Κοινωνικό Παντοπωλείο αγόρασε τρόφιμα μακράς διαρκείας που διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής

6. Τα Κέντρα Αγγλικής Γλώσσας-Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΑΣΗΜΕΝΙΑ) ΦΗΤΑΜ Ρεθύμνου.

7. Την Διεύθυνση, τους Καθηγητές και μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΣΟΦΙΑ ΚΙΡΟ»,

8. Τις οικογένειες Εμμανουήλ & Κωνσταντίνας Μαμαγκάκη, Κωνσταντίνου Μαμαγκάκη και την κυρία Δαφέρμου

9. Την κυρία Sarah Decker.

10. Τη Διεύθυνση και το προσωπικό της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

11. Την Διεύθυνση της βιοτεχνίας προϊόντων ζύμης, ΚΟΥΚΛΙΝΟΣ, Ν., & ΣΙΑ ΟΕ.

12. Την Εταιρία βιολογικών προϊόντων «ΒΙΟ ΠΛΑΚΙΑΣ» και ιδιαίτερα τον κύριο Σπαντιδάκη Γιάννη για την προσφορά του σε λαχανικά.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ευχόμαστε σε όλες και όλους, τη Νέα Χρονιά να έχουν Υγεία, Δύναμη και δυνατότητα προσφοράς στον συνάνθρωπο!