ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυλοποτάμου

Με την παρούσα επιστολή, εμείς, οι παρατασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου Μυλοποτάμου, επιθυμούμε να εκφράσουμε δημόσια την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη  προς τη  προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυλοποτάμου αλλά και τη νέα για την υποστήριξη τους στον αγώνα της  διεκδίκηση των εργασιακών μας δικαωμάτων.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε προς το νέο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κλάδο για την αμέριστη υποστήριξή του στην  πρόσφατη δίκη που αφορούσε την παράταση των συμβάσεών μας. Η δίκη κερδήθηκε  χάρη στην αφοσίωση και τη σθεναρή υποστήριξη του Δημάρχου κ. Γεώργιου Κλάδου προς τη δικαστικό την ημέρα της δίκης, ο οποίος κατέθεσε προς υπεράσπιση μας, όχι μόνο για το δικό μας όφελος αλλα ολόκληρου του δήμου. . Η παρουσία του και η ενεργή συμμετοχή του τη μέρα της δίκης υπήρξε καθοριστική για το θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο κ. Νύκταρη Αστρινό για το ενδιαφέρον του  και την ενεργό υποστήριξη του όλο αυτό το διάστημα. Τη Διευθύντρια της Οικονομικής Διοικητικής Υπηρεσίας, την Προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσία για την άψογη συνεργασία και όλους τους υπαλλήλους του δήμου για τη συνεχή στήριξη και την αλληλεγγύη που μας έχουν δείξει σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Η αναγνώριση της αξίας της εργασίας μας από τη δημοτική αρχή και η υποστήριξη που λάβαμε υπογραμμίζουν τη σημασία της διατήρησης της παραμονής μας στις θέσεις εργασίας, κρίσιμες για την προσωπική μας ευημερία και για τη σταθερότητα της παροχής των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες .

Αυτή η υποστήριξη δεν αποτελεί μόνο σημάδι εμπιστοσύνης, αλλά και ενδυνάμωσης του δεσμού μεταξύ της δημοτικής αρχής και των πολιτών. Μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και αφοσίωση, προς όφελος της κοινωνίας μας.

Με βαθιά εκτίμηση,

Οι παρατασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου Μυλοποτάμου