ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο σε χορηγούς της Δομής Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνου

Με συνέπεια και επάρκεια διενεργείται το κοινωνικό έργο της Δομής Παροχής Συσσιτίου Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») χάρη και στη γενναιοδωρία συλλογικοτήτων και ιδιωτών συμπολιτών που το ενισχύουν κάθε μήνα με τις προσφορές τους.

Έτσι, και κατά το μήνα Ιούλιο 2022, η δομή Συσσιτίου προσέφερε επαρκές φαγητό σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Οφειλόμενες ευχαριστίες καταθέτουν λοιπόν ο Δήμος Ρεθύμνης & η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δρ Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα καθώς οι εργαζόμενοι της Δομής Παροχής Συσσιτίου, σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, συλλόγους, όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας, καθώς και τους πιστούς της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, για την κατάθεση της έμπρακτης υποστήριξής τους στο κοινωνικό έργο της Δομής.

Οι δωρεές σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, νωπό κρέας, τυροκομικά προϊόντα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα κ.α. συνέβαλαν σημαντικά στη διασφάλιση της καθημερινής σίτισης των ωφελούμενων Δομής.

Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς των δωρητών, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία καταθέτουν την ευγνωμοσύνη τους στους χορηγούς και δωρητές της Δομής και συγκεκριμένα στους:

 1. Μανάβικο «ΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ»
 2. Επιχείρηση-Ζαχαροπλαστείο, «THE CREAM SOCIETY»
 3. Μονάδα αποφλοίωση και τεμαχισμού φρέσκιας πατάτας: «ΧΑΝΤΟΥΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
 4. Επιχείρηση: «ΠΑΤΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ»
 5. Super Market «SYNKA»
 6. Επιχείρηση- Super Market «ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ»
 7. Ξυλόφουρνος «Rustico- Cretan Bakery»
 8. Αρτοποιείο- Ζαχαροπλαστείο: «ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ – Bakery- Patisserie»
 9. Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο: «Ν.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»
 10. Ξυλόφουρνος: «ΔΑΜΑΒΟΛΟΥ»
 11. Super Market – Φούρνος: «ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. »
 12. Σύλλογος κατοίκων Τριών Μοναστηρίων
 13. Κέντρο Διασκέδασης «ΠΕΛΑΓΟΣ»