ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο Σημείωμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου

Συμμετοχή Σώματος Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου στην υγειονομική κάλυψη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019

Στην υγειονομική κάλυψη του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού πήραν μέρος 135 Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περ. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου και άλλων τμημάτων της  Κρήτης, καθώς και από τα τμήματα Πειραιά, Αθηνών, Ναυπλίου, Κορίνθου και Κατερίνης.

Αναφορικά με τα περιστατικά που αντιμετωπίσαμε, ήταν μειωμένα και μικρότερης βαρύτητας, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει από τον οργανωτικό φορέα τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να πηγαίνει με σιγουριά την ποιότητα και την ασφάλεια των εκδηλώσεων ένα βήμα παραπέρα  κάθε φορά.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας στην ΚΕΔΗΡ και ιδιαίτερα στην Πρόεδρό της και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού Ρεθύμνου, κυρία Πέπη Μπιρλιράκη, η οποία, με την παροχή εξαιρετικών συνθηκών σίτισης και διαμονής στους Εθελοντές μας, ιδιαίτερα στους 30 συνάδελφους εκτός Κρήτης, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη της Κρητικής φιλοξενίας, αφήνοντας σε όλους τους Εθελοντές τις καλύτερες εντυπώσεις.

                              Με εκτίμηση
Κακλαμάνος Γεώργιος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών, Σαμαρειτών,
Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου