ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για τις μάσκες χειλεανάγνωσης

Η Δ/νση Δευτ/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον κο Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ρεθύμνου, κα Λιονή και την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, κα Κουτεντάκη για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία.

Η σημερινή πρωτοβουλία που αφορά την παράδοση μασκών χειλεανάγνωσης στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου ενισχύει την εκπαιδευτική διαδικασία στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας που εξακολουθεί να πλήττει την ανθρωπότητα και τη χώρα μας. Είναι σίγουρο πως οι μάσκες αυτές θα βοηθήσουν στην απρόσκοπτη συμμετοχή των μαθητών με προβλήματα ακοής και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Οι μάσκες θα προωθηθούν στα σχολεία, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν δηλωθεί από τους Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων, ώστε να δοθούν στους μαθητές με την επάνοδο στον φυσικό τους χώρο, προκειμένου να συμμετάσχουν τόσο εκείνοι, όσο και οι εκπαιδευτικοί με ιδιαίτερη ασφάλεια και χωρίς προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΓΑΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ