Ευχαριστήριο της ομάδας Androidus Project Tank

Λίγες μέρες έπειτα από το Epimenidis Forum, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συνδιοργανωτές, χορηγούς, ομιλητές, εθελοντές και συμμετέχοντες, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Τα αποτελέσματα του Epimenidis Forum και η άψογη συνεργασία μας, αποτυπώθηκαν μόνο θετικά στο ευρύτερο κοινό. Γεγονός που ενισχύει την προσπάθεια μας, να οικοδομήσουμε ευρύτερες συνεργασίες, προκειμένου να προωθήσουμε τους στόχους και το όραμα της Androidus Project Tank.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

  • Την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο της Androidus Project Tank, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη του.
  • Την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή.
  • Την Αντιπεριφερειάρχη σε τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας Κουτεντάκη Ευχαριστία (Έφη).
  • Τον Δήμο Ανωγείων και προσωπικά το Δήμαρχο Εμμανουήλ Καλλέργη, για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια του.
  • Τους μεγάλους χορηγούς μας Megaplast Α.Ε., Όμιλο Εταιρειών Καράτζη, ΚΕΝ και Candia, οι οποίοι με τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση του Epimenidis Forum.
  • Τους υποστηρικτές μας, τοπικούς επιχειρηματίες και παραγωγούς που παρείχαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και συγκεκριμένα: Ζαρός φυσικό μεταλλικό νερό, Αναψυκτικά Φήμη, Αφοί Κασσάκη Παραδοσιακά Κρητικά Αλλαντικά, Cretanthos Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Think Tank 3rd wave espresso & wine bar, ζυθοποιία SOLO, μέλι Μικρή Κυψέλη, Τσάι Σαλούστρος, WineWalkers, οινοποιία Πατεριανάκη, Κουρκουλού και Λυραράκη, Ζώμινθος γαλακτοκομικά προϊόντα, Κεραμείον, Delina Mountain Resort, Stella Hotels, Cyan Group of Hotels.
  • Τον AKOMM Ψηλορείτης Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη- Παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Ευχαριστούμε θερμά την Hands Up, πρακτορείο Διερμηνέων Νοηματικών Γλωσσών, για τη διερμηνεία των ομιλιών στη νοηματική γλώσσα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς, τη Νίκη Μπελαδάκη, για την παρουσίαση του Epimenidis Forum, τον Γιάννη Οικονομάκη για το γραφιστικό σχεδιασμό και την εικαστική επιμέλεια του Επιμενίδη, τη σύμβουλο παραγωγής Ανδριάνα Δακανάλη, καθώς και όλους τους εθελοντές και τεχνικούς για την πολύτιμη και καθοριστική προσφορά τους.

Η ομάδα της Androidus Project Tank

  • Σημείωση το βίντεο του Live streaming του Epimenidis Forum, είναι διαθέσιμο στο www.androidus.gr , ενώ σύντομα αναμένονται και τα επίσημα βίντεο των ομιλιών.