ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο του Δήμου Ρεθύμνης προς το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου

Την ιδιαίτερη συμβολή του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στην επιτυχία του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Αλλάζω συνήθειες, σώζω τον πλανήτη» που υλοποιεί η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ρεθύμνης, ανέδειξε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Ποιότητας Ζωής κ. Στέλιος Σπανουδάκης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. Νικολέτα Γκολφινοπούλου, με κοινή επιστολή – ευχαριστήριο τους προς τη διοίκηση της εταιρείας.

Στην επιστολή τους, η οποία απευθύνεται στον Αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου κ. Γιώργο Χατζηδάκη, τονίζουν τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Χατζηδάκη,

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμβολή σας στο περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αλλάζω συνήθειες, σώζω τον πλανήτη» που υλοποιεί η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ρεθύμνης με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας πάνω στο θέμα της ανακύκλωσης και της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων με την εφαρμογή της Διαλογής στην Πηγή.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις, όπως το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου που αποδεικνύουν έμπρακτα και διαχρονικά το κοινωνικό τους πρόσωπο, προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ».