«Ευχή»: Το πρώτο album της Αναστασίας μόλις κυκλοφόρησε!

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, παρουσιάζει το πρώτο της album με τίτλο «Ευχή».

Ενάμιση χρόνο πριν, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της- το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας- και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Δεκάδες εκατομμύρια streams και views, No1 τραγούδια σε YouTube & Spotifyπολυπλατινένια singles, δεκάδες sold out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργασίες με Γιώργο ΜαζωνάκηΈλενα ΠαπαρίζουΓιώργο Σαμπάνη και Μέλισσες, και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ευχή» είναι πλέον γεγονός.

Η «Ευχή» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς» και κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Golden Records και τη Minos EMIa Universal Music Company. Στην «Ευχή» θα απολαύσετε την συγκινητική ερωτική μπαλάντα «Φλόγα», την ξεσηκωτική «Ακρόπολη», την ανεβαστική «Θύελλα», τηννοσταλγική «Γυναίκα», το πολύ εσωτερικόκομμάτι «Αναστασία» καθώς και το νέο super fresh καλοκαιρινό single της με τίτλο «Σημάδι». Την παραγωγή του album επιμελήθηκαν οι Γιώργος Καλογεράκος και Νίκος Χωρίτος.

Το «Σημάδι» κυκλοφορεί και στο YouTube μαζί με ένα εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία του Bodega Visuals, στο οποίο παρακολουθούμε την always in fashion Αναστασία σε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές στη Νέα Υόρκη.

Βρείτε το album εδώ:

https://anastasia.lnk.to/EfhiPR

Executive Producer: Mike Stathakis