Φελίσια Τσαλαπάτη: H Ρεθυμνιώτισσα “survivor”!

Είναι νέα, ωραία, πολλά υποσχόμενη στον χώρο των media, ενώ προσφάτως απέκτησε και αρκετή αναγνωρισιμότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, έχοντας επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, βάζει ξανά τη ζωή και την καθημερινότητά της σε μία τάξη, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που τη λατρεύουν, όπως είναι η μητέρα της.

Γιατί στην προσωπική της ζωή, η όμορφη 27χρονη δημοσιογράφος δηλώνει… ελεύθερη και ωραία! «Είμαι μόνη μου πριν ακόμα πάω στο “Survivor”», παραδέχεται η ίδια στη Real και συνεχίζει: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχουν σκοπό στη ζωή τους να παντρευτούν, να αποκατασταθούν, να κάνουν παιδιά. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη και σίγουρη ότι όταν φτάσει η ώρα να κάνω παιδιά, θα είμαι η καλύτερη μάνα του κόσμου. Επειδή η μαμά μου ήθελε πάρα πολλά παιδιά και της έτυχε ένα, δεν ξέρω αν θα την άφηνα μόνο με ένα εγγόνι. Σκοπός μου μόνο είναι να βρω έναν άνθρωπο, ώστε να μπορώ να ονειρευτώ πρώτα απ’ όλα».

 

Αν και η όμορφη Φελίσια δεν έχει βρει ακόμη τον ιδανικό σύντροφο, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ποιο στοιχείο κυρίως αναζητά σε έναν άνδρα: «Το πιο σημαντικό για εμένα σε έναν άνδρα δεν είναι η εμφάνιση, αλλά το χιούμορ. Δεν μπορώ να μην περνάω καλά. Η ζωή, άλλωστε, είναι στιγμές».

Αν και παιδί χωρισμένων γονιών, θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια, καθώς οι γονείς της όχι μόνο ήταν πάντα στο πλευρό της, αλλά την κράτησαν και μακριά από οποιεσδήποτε εντάσεις. «Μεγάλωσα με τη μαμά μου, αλλά δεν απομακρυνθήκαμε ποτέ με τον μπαμπά μου», παραδέχεται η ίδια και συνεχίζει: «Επειδή ο πατέρας μου (ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στο Ρέθυμνο) είναι λίγο παλαιών αρχών, είναι μονίμως ο πιο αυστηρός κριτής μου. Τον θαυμάζω πολύ, γιατί έχει καταφέρει πράγματα στη ζωή του χωρίς να μιλά πολύ. Είναι χαμηλών τόνων. Όσο για τη μητέρα μου, είναι η καλύτερή μου φίλη».

Η Φελίσια μιλά με τα πιο γλυκά λόγια και για τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, τη γνωστή Ρεθυμνιώτισσα γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις: «Πώς να μην έχω καλές σχέσεις μαζί της, αφού η Έλλη έφερε στη ζωή τον αδελφό μου, τον Άλκη; Μόνο να την ευχαριστώ μπορώ».