ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιλικά με Αθλόπολις και ΟΦΗ ανακοίνωσε η Επισκοπή

Επισκοπή ΑΟ Ρέθυμνο

Δύο φιλικά ανακοίνωσε η ομάδα της Επισκοπής για την Κυριακή (3/9, 18/00) με Αθλόπολις αλλά και με τον ΟΦΗ αυτή την Τετάρτη (7/9, 18.00).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βασιλείου σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας της Επισκοπής, κατόρθωσαν και εν τέλει οριστικοποίησαν τα δύο φιλικά εκ των οποίων το ένα, αυτό με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Γάλλου, είναι το πιο δυνατό απ’ όλα όσα έχει πραγματοποιήσει η Επισκοπή αυτό το διάστημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι την Τετάρτη (7/9) και ώρα 18.00 θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» την ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ. Και αυτό το φιλικό εντάσσεται στη σειρά της προετοιμασίας.

Πρόκειται φυσικά για το πιο δυνατό κρας-τεστ της ομάδας μας εν όψεις της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τέλος, ο ΑΟ Επισκοπής ενημερώνει ότι την επομένη (Σάββατο 2/9, 17.15), του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΡ με τη Δόξα, την Κυριακή (3/9, 18.00) θα υπάρξει φιλική αναμέτρηση με το Αθλόπολις (ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας προκειμένου να παρακολουθήσει δυο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις».