Φιλικός αγώνας μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα

φιλικό ρέθυμνο aegean - πανεπιστήμιο

Το ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης συνδιοργανώνουν για 2η χρονιά ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ με σύνθημα «ΜΑΖΙ», που στόχο έχει την ενδυνάμωση της σχέσης του Πανεπιστημίου με την ομάδα μας, αλλά και την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Στον αγώνα αυτόν, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 7/3 και ώρα 18.00, φέτος θα συμμετέχουν εκτός της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου, σπουδαίοι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές και μέλη της ομάδας μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2€ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και θέαμα, επίδειξη καρφωμάτων και διαγωνισμό με δώρο δωρεάν εισιτήρια για το ALLSTAR που θα γίνει στα Χανιά το Σαββατοκύριακο.

Ελπίζουμε, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, όλοι οι φίλοι του μπάσκετ να αγκαλιάσουν αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας και να έρθουν να παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό αγώνα γεμάτο θέαμα και αγάπη.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τα γραφεία της ομάδας (Λεωφόρος Κουντουριώτη 129, 09:00-14:00 & 18:00-21:00), αλλά και τον Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών.