ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

Η παράσταση “Ο Γάιδαρος ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος” στο θέατρο Ερωφίλη

ο γάιδαρος ο μένιος

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Ο Γάιδαρος ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος …πάει Διακοπές”, βασισμένη στο πασίγνωστο παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ως 10 ετών και θα δοθεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, στις 21:00 στο θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 και έπειτα από την τελευταία μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια”, σας παρουσιάζει για ακόμη μια φορά μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας φίλων και στις μνήμες των μεγαλύτερων.

Ο Γάιδαρος ο Μένιος μια ιστορία που εξυμνεί με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού. Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου, με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το
γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό! Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, Διασκευή: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ,
Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ,
Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ,
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ,
Σχεδιασμός & Κατασκευή Κοστουμιών: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ,
Χορογραφία – Κίνηση: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ,
Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Έναρξη 21:00 – Γενική Είσοδος : 9€

δείτε που είναι το θέατρο Ερωφίλη

Ελλάδα