ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Game of Thrones: Η “Άρια Σταρκ” αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το μέλλον του Τζον Σνόου

maisie williams jon snowΓια μια μεγάλη αλλαγή στην πλοκή του Game of Thrones έκανε λόγο η Maisie Williams, που ενσαρκώνει την Άρια Σταρκ.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει, μάλλον άθελά της πριν από μερικούς μήνες ότι ο Τζον Σνόου είναι νεκρός και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αρχή του νέου κύκλου με τις φήμες πληθαίνουν και να οργιάζουν.

Η Maisie Williams δήλωσε στο Vanity Fair, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τα βραβεία της Ακαδημίας του Λονδίνου πως “θα υπάρξει μια τεράστια αλλαγή στην πλοκή, ωστόσο δεν μπορώ να πω αν θα είναι ζωντανός”, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως ο Τζον Σνόου θα επιστρέψει.

“Αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, τότε ναι υπάρχει ελπίδα”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον δικό της ρόλο αναφέρει πως, “επιτέλους όλα στα στοιχεία έρχονται και συνδέονται στο τέλος”, δίνοντας την ελπίδα ότι θα απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εξέλιξη της ιστορίας.

Στο άκουσμα της είδησης, για την επιστροφή του Τζον Σνόου, χιλιάδες θαυμαστές της σειράς αισθάνονται ανακούφιση για την επιστροφή του χαρακτήρα που σημάδεψε τη σειρά, όσο κανένας άλλος. Παρόλα αυτά, μένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για το πως επιστρέφει και αν έχει, εν τέλη, περάσει στο “απέναντι στρατόπεδο” και είναι πλέον ένας “Άλλος”, πράγμα που ενισχύεται και από τη δήλωση της Williams ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει αν ο Σνόου είναι τελικά ζωντανός.

jon1

Την ίδια στιγμή, πολλοί από τους ηθοποιούς της σειράς αποκαλύπτουν με τη σειρά τους πως, από το πόστερ του 6ου κύκλου αποσαφηνίζεται η μοίρα του Τζον Σνόου. Συγκεκριμένα, η Emilia Clarke, που υποδύεται την Daenerys Targaryen, δήλωσε ότι “θα γίνει κάτι μεγάλο”, χωρίς να διευκρινήσει τι. Ενώ, για τη σειρά σημείωσε πως “θα δείτε τις μεγαλύτερες στιγμές που έχουν υπάρξει ποτέ στην τηλεόραση”, εξιτάροντας, ακόμη περισσότερο, την περιέργεια των θεατών.

Παράλληλα, η Natalie Dormer ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως “Τα πόστερ που έχουν κυκλοφορήσει ξεκαθαρίζουν την κατάσταση για τον Snow”.

Κάπως έτσι, οι συνωμοσιολόγοι επιστρατεύουν και πάλι τη φαντασία τους, χρησιμοποιώντας τα “hint” που παρέχουν οι εκάστοτε αποκαλύψεις γύρο από τη μοίρα του Σνόου και επιμένουν σε μια θεωρία την οποία έχουμε ξαναδιαβάσει.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη θεωρία, ο Τζον Σνόου θα επιστρέψει με τη βοήθεια της μαύρης μαγείας που θα εκτελέσει η Μελισσάνδρη, επιβεβαιώνοντας τις υποθέσεις που θέλουν τη κόκκινη Ιέρεια να παίζει ρόλο κλειδί τόσο για την επιστροφή του ηγέτη της “Νυχτερινής Φρουράς”, όσο και για την εξέλιξη στη μάχη των βασιλείων για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Επειδή, όμως, το Game of Thrones μας έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα και για κανέναν θα περιμένουμε να το δούμε με τα μάτια μας σε περίπου τρεις μήνες.

ΠΗΓΗnews247.gr