ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Game of Thrones: Το νέο τρέιλερ θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο!

Το νέο trailer του “Game of Thrones” είναι γεγονός. Τι κοιτάζει η Ντενέρις όταν σηκώνει τα μάτια ψηλά; Προσοχή spoilers για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τον 5ο κύκλο και μικρές αποκαλύψεις για όσους δε θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στον 6ο.

Στις 24 Απριλίου θα ξεκινήσει ο νέος πολυαναμενόμενος κύκλος επεισοδίων του «Game of Thrones» και καθώς βρισκόμαστε σε αντίστροφη μέτρηση, η προώθηση της σειράς-φαινόμενο είναι ακόμα πιο συχνή. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο teaser-trailer που μας προσφέρει μερικές ακόμα στιγμιαίες αποκαλύψεις για όσα αναμένονται να συμβούν στον 6ο κύκλο.

Αποκαλύψεις που φέτος μας τσιτώνουν ακόμα περισσότερο καθώς αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν που όλοι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα: σε αυτή που δεν έχει γράψει ακόμα ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Ναι, ο συγγραφέας της επικής ιστορίας του Γουέστερος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το τελευταίο του βιβλίο και οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιτ Μπένιοφ και Νταν Βάις είχαν το χώρο και την ευλογία του να παρέμβουν.

Τι μας περιμένει λοιπόν;

Από τα λίγα νέα πλάνα που βλέπουμε στο νέο πρόμο, αυτό που μας στοίχειωσε περισσότερο είναι το περίγραμμα του Night’s King σε φλεγόμενο κάδρο. Ο Βασιλιάς των νεκροζώντανων επιστρέφει λοιπόν και είναι απλό μοντάζ ότι ο Τίριον στέκεται κρατώντας αναμμένη δάδα;

Ναι, πράγματι η Ντενέρις κοιτάζει ψηλά γιατί πάνω από την πομπή των Ντοθράκι που την κρατούν αιχμάλωτη πετάει ο πιστός της Ντρόγκον – ο κόκκινος δράκος της.

Η Αρια εξακολουθεί να είναι τυφλή, ο Θίον και η Σάνσα παλεύουν να επιβιώσουν μετά την απόδρασή τους, ο Τίριον προειδοποιεί κάποιον ότι «μπήκε στο παιχνίδι των μεγάλων τώρα κι αυτό είναι τρομαχτικό…», ενώ ο Γίγαντας Wun Wun ορμά κάπου σπάζοντας την πόρτα.

ΠΗΓΗnews247.gr