ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Γαρέζος: «Είναι τελικός για εμάς!»

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα υποδεχθεί το Σάββατο (16.15) τον Άρη στο “Μελίνα Μερκούρη”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής της ομάδας του Ρεθύμνου, Γιώργος Γαρέζος, πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει του Σαββατιάτικου ματς, τονίζοντας τη σημασία της νίκης.

«Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένας τελικός για εμάς. Το “πρέπει” κάνει έντονη την παρουσία του το Σάββατο, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μη δώσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μαςνα πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίες οι νίκες μας επί της ΑΕΚ και του Προμηθέα. Να το πράξουμε και απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές μας, να φτάσουμε τις 3 νίκες στην έδρα μας και να πορευτούμε αναλόγως στα επόμενα εξίσου κρίσιμα ματς.

Η επιστροφή του Μποχωρίδη σίγουρα τους έχει δώσει μία έξτρα δυναμική, μιας και φαίνεται να αποτελεί το «βαρόμετρο» του Άρη. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».