ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Γεύση από Κρήτη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

6η Παγκρήτια Έκθεση ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Για μία ημέρα και συγκεκριμένα μέχρι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου παρατείνεται η λειτουργία της 6ης παγκρήτιας έκθεσης, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην απόφαση για παράταση λειτουργίας οδήγησε η αθρόα πρoσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ-Helexpo AE, όπου φιλοξενείται η διοργάνωση. Η 6η παγκρήτια έκθεση, με τίτλο «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Η δε οργάνωσή της γίνεται από την εταιρεία «Επικοινωνίες Κρήτης».

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης, η οποία έχει ελεύθερη είσοδο, είναι 10 το πρωί με 9 το βράδυ καθημερινά, ενώ προβλέπεται δωρεάν πάρκινγκ για όλα τα οχήματα των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προμηθευτούν αγνά Κρητικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, όπως λάδι, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια – αρτοσκευάσματα, μέλι,βασιλικό πολτό, βότανα, γλυκά, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, καλλυντικά, αλόη από κάθε γωνιά της Κρητικής Γης.