Γενική συνέλευση και κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου σας προσκαλεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017,στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Ρεθύμνου (Παπανικολάου Γεωργίου 23), στις 6.00 μ.μ. για μια συνάντηση με θέμα το πρόγραμμα Διμερούς Συνεργασίας «Αύξηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» (Μέτρο Β).

Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των αποτελεσμάτων των 3 εκπαιδευτικών επισκέψεων που έγιναν στην Νορβηγία και την Ισλανδία από μέλη του Συλλόγου μέσα από τις 3 επισκέψεις.

Η διάδοση των αποτελεσμάτων αφορά την απόκτηση εμπειρίας που αποκτήθηκε από νέες μεθόδους παρέμβασης για τον αυτισμό, καθώς και την διαχείριση ατόμων με αυτισμό από τη διάγνωση ως την ενηλικίωση στην Νορβηγία , μέσα από τα τυπικά σχολεία , τα σχολικά πλαίσια ειδικής αγωγής κα τα Κέντρα ενήλικων ΑΜΕΑ .

Επίσης θα αναλυθούν τα αποτελέσματα της επίσκεψης στην Ισλανδία, όπου η επίσκεψη είχε στόχο την παρουσίαση σε εναλλακτικούς τρόπους εργασίας και διαβίωσης ενήλικων ΑμεΑ καθώς και μορφές απασχόλησης.

Στις 7.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών και στις 8.30 μμ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Η πρωτοβουλία χρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λίχτενσταϊν και τη Νορβηγία μέσω της Πρωτοβουλίας Διμερών Σχέσεων του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Center map
Get Directions