ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Γενική συνέλευση και εκλογές του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Νομού Ρεθύμνης

Ο Σύνδεσμος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Νομού Ρεθύμνης καλεί τα μέλη του, αλλά και τους συναδέλφους τουριστικούς και ταξιδιωτικούς πράκτορες του νομού Ρεθύμνης στην ετήσια γενική συνέλευση του συνδέσμου, στο ξενοδοχείο Brascos στις 21/2/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Σας προσκαλούμε στην επανάληψη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί την 21 Φεβρουαρίου 2024  στις 20.00  στο ξενοδοχείο BRASCOS. Η συνέλευση είναι επαναληπτική αυτής του Νοεμβρίου για την υποβολή Υποψηφιοτήτων και διενέργεια Εκλογών ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στη διαδικασία εκλογών, και να υπάρξει ικανός αριθμός με Υποψηφιότητες έτσι ώστε να υπάρξει επαρκής ανανέωση του υπάρχοντος Δ.Σ.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τη γραμματεία του συνδέσμου μας στο  email info@ratta.gr, είτε τηλεφωνικά σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. (τηλ. μελών ΔΣ: Μπερέτης Στράτος 693 710 9979, Γαλανάκης Γιάννης 693 717 3853, Δανδουλάκης Μιχάλης 693 222 1871,   Σκλαβουνάκης Μανόλης 697 250 5760).

Οι Υποψηφιότητες σας είναι πολύ σημαντική  για την επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών και συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Συνδέσμου μας.
 
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και υποστήριξή σας,  και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στη συνέλευση.

Το Δ.Σ.

Μπερέτης Στράτος
Γαλανάκης Γιάννης
Σκλαβουνάκης Μανόλης
Δανδουλάκης Μιχάλης»