ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για 4η χρονιά στον Ημιμαραθώνιο Πατινιών του Βερολίνου ο ΟΚΑ Πρέβελη!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, αποστολή του ΟΚΑ Πρέβελη συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στη διεθνή διοργάνωση του Βερολίνου.

Αυτή τη φορά η ομάδα αγωνίστηκε στον ημιμαραθώνιο, σε μια ανοιξιάτικη Γερμανία και μια εξαιρετική διοργάνωση, όπου κάθε μέλος της σημείωσε ατομικό ρεκόρ, θέτοντας στόχους για μια καλύτερη επίδοση του χρόνου.

Ήταν μάλιστα και η πρώτη φορά που συμμετείχαν στη διοργάνωση και οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου Ζέτα Ζαφειριάδη και Νίκος Παπαδάκης, για τους οποίους ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που τους έδωσε πολλά ερεθίσματα για το αθλητικό τους μέλλον.

Μέλη αποστολής: Σφακιανάκης Μανόλης, Νικολαΐδου Αλεξάνδρα, Ζαφειριάδη Ζέτα, Παπαδάκης Νίκος, Κοκονάς Γιάννης, Ρενιέρης Μάνος

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ: Είμαι πολύ περήφανος και πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί σε κάθε αγώνα ανεβάζουμε τον πήχη ψηλότερα και πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο αφενός στα νεαρά μας παιδιά, που ανταποκρίθηκαν άψογα στις οδηγίες μας και σημείωσαν μια καλή επίδοση, με πολλές προοπτικές για βελτίωση στο μέλλον, αλλά και αφετέρου στα νεοεισερχόμενα μέλη μας Γιάννη Κοκονά και Μάνο Ρενιέρη, που παρά τη σύντομη ενασχόλησή τους με το άθλημα, κατάφεραν να τερματίσουν με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και κάνοντας ρεκόρ από την προηγούμενη συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο του Ρεθύμνου.