ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για 9η χρονιά θα λειτουργήσει το «Σχολείο Θεάτρου» του Θεατρικού Περίπλου

Αιτήσεις εγγραφών έως 20 Σεπτεμβρίου

Ένας ακόμα κύκλος θεατρικής εκπαίδευσης ξεκινάει!

Μετά από μια πολύ δημιουργική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της παράστασης «THE CORRIDOR» στις αρχές του Ιουλίου από τους τελειόφοιτους του Γ’ Έτους, το «Σχολείο Θεάτρου» ετοιμάζεται να ξεκινήσει το καινούριο έτος, καλώντας όλους όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την αίτηση εγγραφής τους έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

ΜΗΝΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ:

Για πρώτη χρονιά φέτος το «Σχολείο»  δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει τον πρώτο μήνα μαθημάτων (Οκτώβριος) , χωρίς καμία δέσμευση με τον υπόλοιπο κύκλο σπουδών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν όλοι πια να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τα μαθήματα και τον τρόπο δουλειάς του «Σχολείου Θεάτρου»  παρακολουθώντας μια σειρά αντιπροσωπευτικών μαθημάτων. (Συνδρομή μήνα γνωριμίας: 50 ευρώ)

4 ΕΤΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ:

Το «Σχολείο Θεάτρου» αποτελείται από έναν κορμό βασικών μαθημάτων τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και εξελίσσονται σταδιακά μέσα στον κύκλο του κάθε έτους. Έτσι ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει μια πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω στην πρακτική του θεάτρου: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Ορθοφωνία – Αγωγή του Λόγου, Σκηνική Αντίληψη, Δημιουργία ενός ρόλου, Κίνηση – Χορός, Σωματική Έκφραση, Ποίηση, Τραγούδι, Ιστορία Θέατρου – Δραματολογία.

Βασική Εκπαιδεύτρια είναι η διευθύντρια του «Σχολείου», ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Μαρία Καντιφέ . Μαζί της μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών εξειδικευμένων στο κάθε μάθημα: Ανδρομάχη Βαρσάμη (Χορογράφος, Χορεύτρια), Θωμάς Καντιφές (Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Σκηνογράφος), Θανάσης Παπαθανασίου (Μουσικός, Συνθέτης), Άννα Τζανιδάκη (Θεατρολόγος, Ερευνήτρια, Ηθοποιός).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης) στο e-mail info@theatrikosperiplous.gr μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και η γραμματεία θα επικοινωνήσει μαζί τους για την υπόλοιπη διαδικασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο ίδιο mail και στο τηλέφωνο 6943688972.

*Τα μαθήματα του «Σχολείου Θεάτρου» απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες για τον «Θεατρικό Περίπλου», ο οποίος λειτουργεί στο Ρέθυμνο από το 1988, και για το «Σχολείο Θεάτρου», θα βρείτε στη σελίδα www.theatrikosperiplous.gr

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε την ομάδα στα Social Media:

Facebook: @theatrikosperiplous και @sxoleiotheatrou /  Instagram: @th.periplous