Μείζον πολιτικό θέμα έχει προκαλέσει η υπόθεση της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ρεθύμνου, μετά και την συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης “Ρέθυμνο Αξίζεις” Θοδωρή Νίνου και των μελών της παράταξής του που συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΡ (Μανώλης Φουρφουλάκης και Μάνος Παλαφούτης), που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης απαντώντας στους συναδέλφους τους, έκαναν σαφείς αναφορές σε κακοδιαχείριση και κατασπατάληση χρήματος, με φόντο την υπόθεση του ελλείμματος, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι και την «Παιχνιδοχώρα».

Τα τρία στελέχη της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τη διοίκηση της ΚΕΔΗΡ για τη δημιουργία διπλών ισολογισμών, αλλά και για το γεγονός ότι η αντιπολίτευση δεν έχει λάβει ούτε μία απάντηση στα ερωτήματα που έχει θέσει από το 2015 και μετά! Επίσης ο κος Νίνος ανέφερε ότι είχαν κληθεί να παραστούν στη συνέντευξη και τα μη αιρετά μέλη της ΚΕΔΗΡ, που όμως δεν προσήλθαν.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου