ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ

«Για τις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως»

Tο κορυφαίο Πολιτιστικό Σωματείο των Κρητών της Αθήνας, η Παγκρήτια Ένωση, εκλέγει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, νέο Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο.

Ένα Σωματείο με ιδιαίτερη βαρύτητα και αξία,καθώς για πολλά χρόνια εκφράζει πολιτιστικά τους συντοπίτες μας στο Λεκανοπέδιο Αττικής.
Ειδικά για τον τόπο μας,το Ρέθυμνο,έχει ιδιαίτερη σημασία,καθώς στην πολύχρονη παρουσία της στο Πολιτιστικό Κίνημα της πρωτεύουσας,αρκετοί καταξιωμένοι συντοπίτες μας έχουν προσφέρει υπηρεσίες από το αξίωμα του προέδρου του Δ/Σ.

Τα μέλη της Παγκρητίου Ενώσεως, καλούνται να ψηφίσουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν τα επόμενα 4 χρόνια,με το βλέμμα στραμμένο στην ανασυγκρότηση και στην αναγέννηση της Π.Ε. σε ένα γενικότερο κλίμα αμφισβήτησης και απαξίωσης των πολιτιστικών και εθελοντικών συλλόγων και φορέων ανα την Ελλάδα.

Η παρουσία της Π.Ε. αναμφισβήτητα,αποτελεί για τους Κρητικούς της Αθήνας σημείο αναφοράς και κρίκος με την γενέθλια γη, την Κρήτη!
Στις προσεχείς εκλογές της 18ης Νοεμβρίου, ο συνδυασμός “Παγκρήτιος Αναγέννηση”με υποψήφιο πρόεδρο τον Στέλιο Παλάσσαρο, διεκδικεί την ψήφο των εγγεγραμμένων μελών με σύνθημα την ανανέωση,αναβάθμιση και ανασυγκρότηση του ιστορικού σωματείου.

Η θητεία του υποψηφίου προέδρου, ρεθεμνιώτης στην καταγωγή, ως πρόεδρος της Κρητικής Εστίας (είχα την ευλογία να είμαι κι εγώ οικότροφος),κατα τα έτη 2005 -2010 ,σηματοδοτήθηκε απο την ανακατασκευή του κυρίως κτιρίου της Κ.Ε στην οδό Στραβωνος 12 στο Παγκράτι,με χρηματοδότηση απο το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο στήριξης,η οποία επιτεύχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία λειτουργίας της.

Το μεγάλο στοίχημα των εκλογών της 18ης Νοεμβρίου,είναι η ενδυνάμωση και αναβάθμιση του ρόλου της Παγκρητίου Ενώσεως και η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων της,με τους θεσμικούς φορείς της Κρήτης και η συμβολή της στην εξεύρεση λύσεων μπροστά στις νέες προκλήσεις που απασχολούν τη Μεγαλόνησο.

Η ενεργή συμμετοχή των μελών της Π.Ε και ειδικότερα των νέων,θα πρέπει να αποτελέσει κοινό στόχο για όλους ,για να μπορεί το κρητικό σωματείο να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο συνδυασμός “Παγκρήτιος Αναγέννηση”με υποψήφιο Πρόεδρο τον Στέλιο Παλάσσαρο,καλείται να δώσει νέα ώθηση στο κορυφαίο πολιτιστικό σωματείο της Αττικής,δημιουργώντας συνθήκες ανασυγκρότησης,συνεργασίας και αναγέννησης.

Μα προπάντων,να συμβάλλει στην πολυπόθητη και αναγκαία ενότητα,που θα οδηγήσει και πάλι το κρητικό στοιχείο της Αττικής, σε μεγαλύτερες επιτυχίες!

Γιώργης Γ. Παπαδόσηφος