ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Για τον Τάσο Μαγιάφα

Πρωτοβουλία Πρόληψης Τροχαίων ΑτυχημάτωνΟ κ. Τάσος Μαγιάφας, απο τις επαγγελματικές θέσεις που κατείχε, ήταν πολύτιμος υποστηρικτής και αρωγός στις δράσεις της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων.

Πάντοτε, πρόθυμα και με αγάπη, ήταν ο καλός συμπαραστάτης μας γι αυτό που προσπαθούσαμε και ιδιαίτερα στις εκδηλώσεις που οργανώναμε τις εορτές των Χριστουγέννων στην πλατεία Άγνωστου στρατιώτη στο Ρέθυμνο για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τη συλλογή τροφίμων.

Αθόρυβα, εθελοντικά, μέσα από την καρδιά του, έβαζε το λιθαράκι της αγάπης του για να βοηθήσει στην πρόληψη των τροχαίων, για να σταματήσει αυτό το κακό που συντελείται στους δρόμους του Ρεθύμνου και της πατρίδας μας.

Δε θα ξεχάσουμε την ευγενική βοήθεια του, αυτό το σιωπηλό και ουσιαστικό πλησίασμα της προσπάθειάς μας και προσευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να τον αναπαύσει στην αγάπη του.

Ακόμη, αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη, να εκφράσουμε στην οικογένειά του, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καραβιώτης
Ο Γεν. Γραμματέας Γαβριήλ Τσουντάνης
Τα μέλη