ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί να μάθεις ιταλικά;

Πόσους λόγους μπορεί κανείς να σκεφτεί ακόμα και μέσα σε ένα λεπτό για να μάθει ιταλικά για ενήλικες;

Η εκμάθηση ιταλικών για ενήλικες είναι σημαντική γιατί τα ιταλικά είναι μια γλώσσα που μιλιέται από περίπου 150 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο (είναι επίσημη γλώσσα μεταξύ άλλων σε Ελβετία, Μάλτα, Βατικανό και σε κοινότητες μεταναστών σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά)

Εμείς σαν Έλληνες, όμως , έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να μάθουμε Ιταλικά.

Γιατί σαν λαοί, πάντα είχαμε στενές πολιτισμικές σχέσεις με επιρροή σε λεξιλόγιο και ιδιωματισμούς ακόμα και στη δική μας γλώσσα. Γιατί πάντα μας ενδιέφερε και πάντα θα μας ενδιαφέρει η εισαγωγή μας σε ιταλικά Πανεπιστήμια-γι’ αυτό και υπάρχει πληθώρα προσφορών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Γιατί θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά σε επιστήμες και τέχνες, από τη σύγχρονη επιστήμη της Νομικής που βασίζεται στο Ρωμαϊκό Δίκαιο, μέχρι τη Ρωμαϊκή Λογοτεχνία, το Θέατρο, την Commedia dell’ arte και την όπερα. Γιατί είμαστε λάτρεις του καλού φαγητό, του καφέ, της διασκέδασης αλλά και της υψηλής ραπτικής.

Τέλος, γιατί όπως οι ειδικοί λένε, ως φωνολογικά διαφανής γλώσσα είναι ευκολότερη στην εκμάθησή της ακόμα και από μαθητές με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ SO EASY

Η εξειδικευμένη So easy μέθοδος  ειδικά για ιταλικά για ενήλικες εξασφαλίζει σε όλους τους σπουδαστές μας ότι θα μιλήσουν άνετα από τις πρώτες κιόλας  ώρες, θα γράψουν σωστά από τα πρώτα μαθήματα, θα πάρουν πτυχία γρήγορα και σίγουρα. Θα απελευθερωθούν και θα εμπνευστούν μέσα στο μάθημα. Θα ανοίξουν νέες πόρτες έξω από την Ελλάδα. Με αυστηρά ολιγομελή τμήματα για ιταλικά ενηλίκων  (έως 8 άτομα) πετυχαίνουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία και την αμεσότητα μεταξύ καθηγητή και κάθε σπουδαστή ξεχωριστά , προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και να καλύψουμε τους στόχους του. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει να πάρετε πτυχίο ιταλικών σε ένα χρόνο, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ταχύρηθμα μαθήματα ιταλικών για ενήλικες ανάλογα με το πρόγραμμα σας.

Μαθαίνουμε Ιταλικά γιατί είναι εύκολα και μας αρέσουν !! Perche e so easy!!