ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον χώρο του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρεθύμνου και του Δημόσιου ΙΕΚ

Μια Εθελοντική Αιμοδοσία θεσμός πλέον,αφού ο ενθουσιασμός όλων ήταν τέτοιος και η όρεξη να προσφέρουν ξανά,που κλείσαμε και την επόμενη στον ίδιο χώρο στης 28 Μαρτίου 2024 ημέρα Πέμπτη τις ίδιες ώρες!

  • Σπάσαμε κάθε ρεκόρ των Δοτών Ζωής σε εξορμήσεις! Δεκάδες Εθελοντές Αιμοδότες,νέα παιδιά, χάρισαν ζωή απ’την ζωή τους .Δεκάδες παιδιά και όχι μόνο μεγάλωσαν την οικογένεια των υποψήφιων Δοτών Μυελού των Οστών
  • Ποτέ σαν Δότες Ζωής δεν μας ενδιέφερε η ποσότητα, αλλά η ποιότητα.Θέλαμε και θέλουμε συνειδητοποιημένα άτομα.Να ξέρουν τί κάνουν.Και αν δεν έχουν πειστεί για αυτό που πάνε να κάνουν,να το αναβάλλουν και να το σκεφτούν ξανά! Αυτό που έγινε όμως χθες δεν έχει προηγούμενο

Μια παρέα όλοι,μικροί μεγάλοι,δάσκαλοι και εθελοντές,γιατροί και νοσηλευτές.Όλοι μια μεγάλη παρέα διδάξαμε και διδαχτήκαμε.

Άψογοι για ακόμα μία φορά το προσωπικό από το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ τους οποίους ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε επίσης τις διευθύνσεις των ΕΠΑΛ και ΙΕΚ για την φιλοξενία,τους συλλόγους των μαθητών για την συνεργασία και ιδιαιτέρως την Μαρία Γιανούλη και τον Σήφη Λυράκη που σαν γνήσιοι Δότες Ζωής ήταν άψογοι και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να πάει καλά η δράση μας.Μεγάλο ευχαριστώ στα νέα παιδιά-μέλη του συλλόγου μας,το μέλλον του συλλόγου μας που ήταν πάλι παρόν! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους Εθελοντές Αιμοδότες για την στάση τους χθες,ένα πράγμα μόνο.Σεβασμός!

Τα κίνητρα πολλά για να δίνεις αίμα.Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος,γνωρίζεις νέους,καλούς και όμορφους ανθρώπους.Ανανεώνεις την σχέση σου με την ζωή. Ο σκοπός όμως είναι ένας! Να σώσουμε ζωές.Να γίνουμε Δότες Ζωής.Να πετύχουμε να έχει η Χώρα μας επάρκεια σε Εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.Να μην μας ζητάνε αίμα σε κάθε χειρουργείο! Και νομίζουμε πως βάλαμε ένα λιθαράκι ακόμα, πλάθοντας και άλλους νέους Εθελοντές Αιμοδότες.

Δεν σταματάμε όμως.Συνεχίζουμε στην όμορφη Αγία Γαλήνη την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ρεθύμνου

  • για όσους θέλουν να αιμοδοτήσουν αυτήν την Κυριακή,το νοσοκομείο μας θα είναι στο Ρουσσοσπίτι 10:00-13:00 ή μπορούν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο:
    Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-13:00
    Δευτέρα-Παρασκευή (Πλην Πέμπτης) 16:00-19:00
    Σάββατο, Κυριακή και αργίες 09:00-12:00