ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιορτινή επίσκεψη εκπροσώπων της Τοπικής Κοινότητας Γερανίου στον Δήμαρχο Ρεθύμνης

Με τον πιο αισιόδοξο τρόπο έληξε η τελευταία εργάσιμη ημέρα της χρονιάς που αποχαιρετάμε,  στο Δήμο Ρεθύμνου,  χάρη στην κεφάτη,   γενναιόδωρη,   γιορτινή επίσκεψη που επεφύλαξαν στον Δήμαρχο κ. Γιώργη Μαρινάκη και τους δημοτικούς υπαλλήλους,  τα μέλη πολυπληθούς  αντιπροσωπείας από την Τοπική Κοινότητα Γερανίου.

Μαθητές και αθλητές του Δημοτικού Σχολείου και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κοινότητας αλλά και νήπια, συνοδευόμενοι από θεσμικούς εκπροσώπους της Κοινότητας, της εκπαίδευσης , αθλητικών και πολιτιστικών συλλογικοτήτων και του Συλλόγου  Γονέων του Σχολείου,  έψαλλαν τα κάλαντα  στον Δήμαρχο, χόρεψαν κρητικούς χορούς υπό τη συνοδεία της λύρας και του λαούτου των ταλαντούχων αδελφών  Χρήστου και Μάρκου Τσουπάκη, αντάλλαξαν με τον Δήμαρχο δώρα και θερμές ευχές.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου προσκλήθηκαν από τον Δήμαρχο για ανάπαυση και κέρασμα, δόθηκε η ευκαιρία μιας εγκάρδιας συζήτησης στη διάρκεια της οποίας  ο Δήμαρχος επαίνεσε την οργάνωση και τη δραστηριότητα των κατοίκων του Γερανίου, την εξαιρετική συνεργασία των εκπροσώπων του με τις δημοτικές υπηρεσίες, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα  έργα που έχουν εκτελεστεί, την πορεία όσων είναι σε  εξέλιξη και το μελλοντικό, αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου για τη συγκεκριμένη  περιοχή.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Ανδρέα Κλαψινό για την πολύχρονη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την καλή συνεργασία του και παραγωγική του συνδρομή στην ανάπτυξη του Γερανίου κι ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο κ. Γιώργο Νικολακάκη και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου,  μια γόνιμη και δυναμική θητεία. 

Στη συνέχεια δέχθηκε τις ευχές  και αντάλλαξε συμβολικά  δώρα με τους  επισκέπτες- εκπροσώπους  της Κοινότητας και συγκεκριμένα  με τον  Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Γερανίου κ. Κων. Βερβερίδη,  την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαρ. Νικολακάκη, τη μικρή Τζουγανάκη Χρυσή η οποία με τη συνδρομή της μητέρα της εκπροσώπησε το Νηπιαγωγείο Γερανίου, τον εκπρόσωπο της αθλητικής ομάδας   ‘Ποσειδώνας Γερανίου’ κ. Νίκ. Ζουλάκη και   την  Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Δημ. Σχολείου κ. Μαρ. Μαρκαντώνη.