ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Γλυκά και ευχές για τα παιδιά που νοσηλεύονταν στις παιδιατρικές κλινικές από μέλη του τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας

Τις Παιδιατρικές κλινικές του ΠΑ.Γ.Ν.Η. και του «Βενιζελείου – Πανανείου» Γ.Ν. Ηρακλείου, επισκέφτηκε την Τετάρτη  29/12/2021 αντιπροσωπεία μελών  του ΔΣ του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, προσφέροντας γλυκά και ζαχαρωτά στους ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ που νοσηλεύονταν,  μαζί με θερμές ευχές  για  γρήγορη ανάρρωση και χρόνια πολλά, γεμάτα υγειά, ευτυχία και κάθε καλό.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία  μελών του ΔΣ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΔΣ Βαγγέλη Παπαδάκη,  την Γεν. Γραμματέα κ Μ Αντωνακάκη, την Ταμία κ Ε. Κρασανάκη και την Αναπλ. Γραμματέα κ. Αγγελικη Καλπακιδου πραγματοποίησαν  επίσκεψη  το πρωί της Τετάρτης 29/12/2021 στην Παιδιατρική κλινική, στην Παιδοαιματολογική κλινική και στην  Παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ και ακολούθως στην Παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου -Πανανείου Γ.Ν. Η.

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης των επισκέψεων αυτών, δόθηκε η ευκαιρία  επικοινωνίας και ανταλλαγής ευχών με  μέλη της Διοίκησης και των δυο Νοσοκομείων, τις Νοσηλευτικές υπηρεσίες τους, με Νοσηλευτές και εργαζομένους και των δυο νοσοκομείων.

Θερμές ευχαριστίες  για την βοήθεια στην πραγματοποίηση των  επισκέψεων  αυτών προς:

  • τον Διοικητή  κ. Γ. Χαλκιαδάκη και  στον Αν. Διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ Σ. Κτενιαδάκη, την ΔΝΥ κ. Α. Πρινάρη, τους συναδέλφους και όλα τα μέλη του νοσοκομείου  που συνέδραμαν,
  • τον Διοικητή  κ Κ. Τερζάκη και  την Αν. Διοικήτρια κ  Ε. Κωστάκη του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ – ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ» Γ. Ν. Ηρακλείου, τους Συναδέλφους της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  και τους  εργαζομένους  στο «Βενιζέλειο – Πανάνειο»  Γ .Ν. Ηρακλείου.

Ο Προέδρος του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ανέφερε ότι οι Νοσηλευτές  έχουν προσφέρει τα βέλτιστα  στη  εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πρωτόγνωρης αυτής υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, συνεχάρη μαζί με τα μέλη του  ΔΣ, τους Νοσηλευτές για την προσφορά  τους και με την ελπίδα γρηγορά να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την υγειονομική κρίση, παρακάλεσε όλους τους πολίτες όπως  εμβολιαστούν, ακολουθούν  τις οδηγίες των ειδικών και τα υγειονομικά πρωτοκολλά.

Τέλος ο Προέδρος και τα Μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ 2022 !