ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΙΣΚΟΙ

Γνωρίστε τους …Kulamacus!

Kulamacus δεν είναι ερώτηση. Είναι απάντηση! Απάντηση στο τι γίνεται όταν συναντιούνται 6 άνθρωποι, δημιουργούν και παίζουν τις μουσικές που αγαπάνε!

Αυτοί είναι οι Kulamacus! Χωρίς ταμπέλες στις μουσικές τους, με έναν ήδη δίσκο στο ενεργητικό τους με τίτλο “Ίδιο Υλικό” ο οποίος βγήκε στα τέλη του 2015.
Η αρχή του νέου χρόνου τους βρήκε με τη νέα τους δουλειά, στο μαγικό μέρος που ονομάζεται.. “Kulaland”! Αυτό το μέρος δεν υπάρχει, αλλά εάν υπήρχε θα αποτελούσε το μέρος που οι Kulamacus γράφουν τις μουσικές τους, όπως αυτές τις 10 νέες συνθέσεις. (κύριος στιχουργός και συνθέτης ο Πάνος Κουτσουβέλης/η ενορχήστρωση γίνεται συνολικά απo τους kulamacus).

Μία από αυτές τις συνθέσεις είναι και το “Αδάμ και Εύα”, ένα rock’n’roll τόσο παλιακό αλλά και τόσο φρέσκο συνάμα τραγούδι που μιλά γι’αυτά που σκεφτόμαστε όλοι στις σχέσεις μας. Τι θα γινόταν αν σε μια άλλη ζωή “δεν ήμουν εγώ και εσύ” αλλά ο “Αδάμ και η Εύα”; ή “η Μπόνυ και ο Κλάιντ”;

Γι΄αυτά τραγουδάει στο “Αδάμ και Εύα” και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς προσφέροντας τη θεατραλ ερμηνία του και βάζοντας την προσωπική του πινελιά στο video clip του κομματιού το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Χρήστος Πυθαράς.

Όλη η αλήθεια και η ουτοπία, μαζεμένη σε 4 λεπτά είναι κάτι το μοναδικό και αυτό που επιζητούν οι Kulamacus!

Μέλη:
Πάνος Κουτσουβέλης – Κιθάρα
Λουκάς Νίκου – Μπάσο
Γρηγόρης Έξαρχος – Τενόρο Σαξόφωνο
Μάρκος Καραβάς – Άλτο Σαξόφωνο
Γιάννης Συνοδινός – Τύμπανα
Αιμιλία Φασιλή – Φωνή
Kulamacus The Band

FB: https://www.facebook.com/kulamacus
YT: https://www.youtube.com/kulamacus
URL: http://www.kulamacus.gr/