ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Γραφείο Τουρισμού Δ. Ρεθύμνου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Μπόρις Μουζενίδη

Σε μια χρονιά απωλειών, έρχεται να προστεθεί και εκείνη του Μπόρις Μουζενίδη, του ανθρώπου που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την καλλιέργεια των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, αλλά και με τη γενικότερη ανάπτυξη του Τουρισμού στη χώρα μας.

Δραστήριος και αυτοδημιούργητος, κατάφερε να υλοποιήσει το όραμά του και να κυριαρχήσει στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα, έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς την αγαπημένη του Ελλάδα και αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για προβολή της στη Ρώσικη, αλλά και τη Διεθνή Αγορά.

Εξαιρετικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος του Δήμου Ρεθύμνης στην κοινή προσπάθεια προώθησής του στους Ρώσους επισκέπτες, ο Μπόρις Μουζενίδης είχε βραβευθεί από τον Δήμο μας, στο πλαίσιο του Ελληνορωσικού Συνεδρίου, τον Σεπτέμβριο του 2016, για την προσφορά και το σημαντικό του έργο.

Η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ρεθύμνης εκφράζουν βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και τους συνεργάτες του. Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή του θα είναι πάντα μαζί μας, καθοδηγώντας μας τόσο στις δύσκολες και αβέβαιες εποχές όσο και στα νέα δεδομένα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε.

Η πρόεδρος Πέπη Μπιρλιράκη και τα μέλη τής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ρεθύμνης