ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Γαύδος: Γυμνιστής αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά σε λουόμενους!

Αναστάτωση προκάλεσε ένας Αμερικανός τουρίστας στο νησί της Γαύδου, ο οποίος για μια ολόκληρη μέρα περιφερόταν γυμνός στην παραλία και αυνανιζόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων, αδιαφορώντας, αν στο σημείο υπήρχαν ηλικιωμένοι ή ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με το neakrikti.gr, για την απίστευτη υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον αλλοδαπό γυμνιστή – αυνανιστή από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχουν γίνει στις αστυνομικές αρχές του νησιού παράπονα και καταγγελίες από πολίτες και την δήμαρχο, ενώ παραθεριστής από τα νότια προάστια της Αττικής, ο οποίος είναι πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών κατέθεσε σε βάρος του μήνυση, γιατί τρύπωσε στο σπίτι του και επιτέθηκε στη σύζυγό του με σεξουαλικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα μετά από «κυνηγητό» στην παραλία και «μάχη» σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς να συλληφθεί.

Μάλιστα, ο 32χρονος Αμερικανός, μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε από τον Αστυνομικό Σταθμό Γαύδου, για ακούσια ψυχιατρική εξέταση στην ψυχιατρική κλινική του Γ.Ν. Χανίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων ενώ παράλληλα, κινήθηκε και η διαδικασία απέλασής του.

Περιφερόταν όλη μέρα γυμνός και αυνανιζόταν

Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γυμνιστή – αυνανιστή, όπως προκύπτει από τη δικογραφία άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 24 Αυγούστου, όταν: «κατόπιν έντονων παραπόνων κατοίκων, παραθεριστών και της ίδιας Δημάρχου Γαύδου για την παρουσία αλλοδαπού γυμνού ανδρός που αυνανίζεται μπροστά σε κόσμο, λουόμενους και νεαρές κοπέλες από τις πρωινές ώρες της 23-08-2023 (και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αυτής)».