ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου ευχαριστεί τον Α.Ο. Νέος Αστέρας Ρεθύμνου για τη δωρεά tablets!

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης εκφράζει τις θερμές της  ευχαριστίες στον Αθλητικό Όμιλο Νέου Αστέρα Ρεθύμνου για την προσφορά τεσσάρων (4)  tablets τα οποία θα δοθούν σε μικρούς ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, την οποία επιβάρυνε η πανδημία,  τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα οξύνονται διαρκώς με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του τόπου μας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η στήριξη των κοινωνικών δομών, καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική για το δύσκολο έργο που καθημερινά καλούνται υπηρετήσουν. Για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, είναι πολύ σημαντική η συνδρομή των φορέων, συλλογικοτήτων αλλά και μεμονωμένων συμπολιτών στην προσπάθεια της   να παράσχει επαρκή στήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Η δωρεά  του Αθλητικού Ομίλου «Νέος Αστέρας Ρεθύμνου», θα διασφαλίσει και θα διευκολύνει τη μαθησιακή διαδικασία μαθητών οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Ρεθύμνου, που μέχρι σήμερα δυσκολεύονταν να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά μαθήματα. Συνιστά μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπισμού  που τιμά τους δωρητές και προάγει τον εθελοντισμό και το κοινωνικό πρόσωπο του Αθλητισμού.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, κα Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα, ευχαρίστησαν και εγγράφως τον ΑΟ Νέου Αστέρα Ρεθύμνου κι  ευχήθηκαν στα Μέλη του να έχουν Υγεία, Δύναμη, Επιτυχίες και τη δυνατότητα να προάγουν τα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας, με τον ίδιο, ωφέλιμο για την κοινωνία μας  τρόπο, και τη Νέα Χρονιά!