ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

H ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς που σήμερα πήραν μέρος στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των σωματείων στο Ρέθυμνο.

Μετά από μία δεκαετία συνεχών αντεργατικών μέτρων από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η σημερινή κυβέρνηση να φέρει συντριπτικό πλήγμα σε όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων. Οι εργατική τάξη αγωνίζεται σήμερα για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην κατατεθεί αυτό το νομοσχέδιο – έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Υπερασπίζεται τη συνδικαλιστική δράση και ελευθερία όλων των εργαζομένων.

Στην σημερινή συγκέντρωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΤΕ Ρεθύμνου με επικεφαλής τον γραμματέα της Αγγελογιαννάκη Βαγγέλη και οι Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μανούσος Μανουσογιάννης, Χαρά Βρυλάκη, Θανάσης Χαριτάκις και Νίκος Μαρκίδης.

Ο Μανουσάκης Νίκος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«….Τα μηνύματα της Πρωτομαγιάς είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ, η εργατική τάξη θυμάται και τιμάει τους νεκρούς της με τους αγώνες του σήμερα. Συνεχίζουμε στον δρόμο του Σικάγο, της Καισαριανής, της Θεσσαλονίκης, τον δρόμο των ταξικών αγώνων.»

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ!