ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

H TP-Link διοργανώνει σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης για επαγγελματίες στο Ηράκλειο

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, διοργανώνει 26, 27, και 28 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, Κρήτης, τα πιστοποιήσιμα διαδραστικά εργαστηριακά σεμινάρια, τεχνικής κατάρτισης, για επαγγελματίες με την επωνυμία TPNT-TP-Link Network Training για 3 διαθέσιμες ημερομηνίες.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν αλλά και  να βιώσουν οι συμμετέχοντες,  τις δυνατότητες  που προσφέρουν οι επαγγελματικές λύσεις της TP-Link.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες για να εκπαιδευτούν, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και την τεχνική κατάρτιση τους πάνω στις βασικές λύσεις Pro-Networking της TP-Link. Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της εταιρείας και  να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες για τις τεχνολογικές ανάγκες της επιχείρησής τους, προτείνοντας το  κατάλληλο προϊόν της TP-Link σε κάθε περίπτωση.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ.κ. Σταμάτης Ηλιού, Senior B2B Sales Executive, Ελλάδας και Κύπρου και Κώστας Βαλούρδος, Senior Technical Support Engineer, Ελλάδας και Κύπρου.

Το σεμινάριο θα είναι μία πρακτική και διαδραστική εμπειρία, επαγγελματικών λύσεων δικτύωσης και απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον σχεδιασμό, την υλοποίηση/εγκατάσταση και συντήρηση τεχνολογικών έργων σε επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TPNT-TP-Link Network Training: https://www.tp-link.com/gr/press/news/18271/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σταμάτης Ηλιού
Senior B2B Sales Executive, Ελλάδας και Κύπρου
TP-Link Ελλάδας
Τηλέφωνο: 2108022468
Κινητό Τηλέφωνο: 6970268168
Email: Stamatis.iliou@tp-link.com

Σχετικά με την TPLink

H TP – Link είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος και πάροχος προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει λύσεις για Επιχειρήσεις και Οικιακούς χρήστες. Η εταιρία κατατάσσεται σταθερά από την εταιρία αναλυτών IDC ως ο Νο 1 πάροχος συσκευών WLAN ευρείας ζώνης CPE*. Η εταιρία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Επικεντρωμένη στο εντατικό R&D, την αποτελεσματική παραγωγή και την αυστηρή διαχείριση της ποιότητας, η TP-Link συνεχίζει να παρέχει βραβευμένα προϊόντα δικτύωσης όπως ασύρματα routers, cable/DSL gateways, powerline adapters, range extenders, κάμερες cloud, έξυπνες οικιακές συσκευές και αξεσουάρ για τους χρήστες παγκοσμίως. Για τους πελάτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η TP-Link προσπαθεί να παρέχει σταθερές λύσεις Business Wi-Fi μαζί με αξιόπιστα Switches και Routers. Τώρα, καθώς ο συνδεδεμένος τρόπος ζωής συνεχίζει να εξελίσσεται, η εταιρεία επεκτείνεται σήμερα για να ξεπεράσει τις απαιτήσεις του αύριο.

*Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιευμένο IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1, 2019 Final Release

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TP-Link, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας online στο https://www.tp-link.com/gr/ ή ακολουθήστε μας στο:

-Facebook: https://www.facebook.com/TPLinkHellas/
-Twitter: www.twitter.com/TPLINK
-YouTube: http://www.youtube.com/tplinktech
-LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tp-link-technologies-co-ltd