ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Holi Fest: Μία μεγάλη χρωματιστή αγκαλιά έγινε το Ρέθυμνο! [φώτο]

Μία μεγάλη χρωματιστή αγκαλιά έγινε το Ρέθυμνο το Σάββατο στις 20 Μαΐου στην Πλατεία Μικρασιατών. Μικροί αλλά και μεγάλοι ήρθαν χόρεψαν, χρωματίστηκαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

holi-fest-reth-

Ο επίσημος παρουσιαστής του Holi Fest, Σάββας Πούμπουρας τρέλανε το κοινό με αστείρευτο χιούμορ, ατάκες και πειράγματα με το κόσμο.

Το μουσικό κομμάτι ήταν εξίσου απολαυστικό με το συγκρότημα REC αλλά και τους djs Andreasondecks, Dj Bello, MFrag, Alex Moumouris και Dj Pro να απογειώνουν το party.

Το ρυθμό έδωσαν αρχικά οι zumba instructors Ρεθύμνου και Χανίων που ένωσαν τις δυνάμεις τους on και off stage. “Bollywood dancers” γιατί Holi Fest χωρίς τον παραδοσιακό χορό της Ινδίας δεν υφίσταται, Cheerleaders (Dolphin Breaths)  αλλά και oriental από την σχολή Arabesque, έκαναν την αρχή.

Χορός όμως υπήρχε και στον αέρα από την σχολή OM3GA aerial silks. Animators, fire show και ξυλοπόδαροι συμπλήρωσαν με το καλύτερο τρόπο το φεστιβαλικό σκηνικό που στήθηκε στην Πλατεία Μικρασιατών. Οι ρίψεις χρωμάτων συνοδεύτηκαν από βεγγαλικά ημέρας και νύχτας και το πρώτο Holi Fest Ρεθύμνου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ βέβαια ανήκει στο Ρέθυμνο που στήριξε και αγκάλιασε αυτήν την εκδήλωση, αλλά και σε όσους εργάστηκαν σκληρά για να υπάρξει αυτό το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

_DSC0301 Holly Rethymno 20_ 5_ 2017 NEF

Επόμενη στάση Ηράκλειο Κυριακή 25 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες σε fb: Holi Fest Crete / twitter: Holi_Fest / instagram: holi_fest_crete.