ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Holi Fest στα Χανιά: 11 λόγοι για να είστε #oloiholi!

11 λόγοι για να είστε #oloiholi!

 1. Selfie χωρίς χρώμα είναι καλοκαίρι δίχως ήλιο! Αγκαλιαστείτε, φιληθείτε και στήστε τη κάμερα στο κατάλληλο σημείο. Αυτές οι εικόνες μένουν για πάντα.
 2. Η παρουσία σου δίνει μια σημαντική βοήθεια στα ιδρύματα της πόλης. Διασκέδασε και χάρισε χαμόγελο σε αυτούς που το έχουν πιο πολύ ανάγκη.
 3. Τα selfie video με BO FUGITIVE να ραπάρει στην απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού «θέλω να σε ξαναδώ»…θα πέσει το internet!
 4. Η μοναδική μεγάλη εμφάνιση των Coretheband στα Χανιά, αμέσως μετά τις εμφανίσεις τους στο Λονδίνο! Θα είναι σίγουρα απολαυστικοί!!!
 5. Οι zumba instructors καταφθάνουν από όλη τη Κρήτη!!! Αυτό σημαίνει παλμός πάνω αλλά και κάτω από το stage με το καλημέρα!!! Δεν είσαι #holi αν δε χορεύεις στο ρυθμό τους.
 6. Bollywood Dance…γιατί Holi χωρίς Bolly δε γίνεται!!! Το άρωμα της Ινδίας θα σε ταξιδέψει στις ρίζες του Holi Fest!!!
 7. Η πρώτη μαζική ρήψη είναι MUST!!! Δεν τη χάνεις!!! Έλα από νωρίς γιατί στις 18.00 ο ουρανός γεμίζει χρώμα!!!
 8. Οι Mystic Gyals ετοιμάζουν ένα dancehall show που δεν μπορείς να χάσεις!!! Κάπου εκεί η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα!!!
 9. Ο Andreasondecks μαζί με τους CANEB & SAIKO & VGS ξέρουν από party. Έχουν ξαναβρεθεί πολλές φορές μαζί και ξέρουν τι εστί φεστιβάλ. Οι δύο djs του Radio Entasi, o resident του Toquel και ο δημιουργός του Holifest  σίγουρα θα σας απογειώσουν.
 10. Μανίκας & AJ. Δεν ξέρουμε ποιος θα κλέψει πιο πολύ τη παράσταση.  Ο Γιώργος Μανίκας ή ο μικρός του γιος AJ. O μικρός είναι φίρμα στο instagram χωρίς να το ξέρει!
 11. Toquel = αυθεντική ελληνική hip hop σκηνή. Από τους καλύτερους του είδους του. Εκτός από τα αγοράκια, είναι και ο αγαπημένος των κοριτσιών. Τα εκατομμύρια views στο youtube δε λένε ψέματα!