«Η αγάπη που αγαπώ»: Μια σύνθεση του Αντώνη Ζαχαράκη από την Αθηνά Κοντοδήμα

Η Αθηνά Κοντοδήμα συνεργάζεται με το Ρεθεμνιώτη συνθέτη Αντώνη Ζαχαράκη.

«Η αγάπη που αγαπώ» είναι ένα τραγούδι εξομολόγησης, με ευαισθησία αλλά και με συναισθηματικά ξεσπάσματα που εκφράζονται μέσα από την κρητική λύρα, το λαούτο, τους δυνατούς στίχους καθώς και την ξεχωριστή ερμηνεία της τραγουδίστριας-τραγουδοποιού.
Τη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης από το Ρέθυμνο Αντώνης Ζαχαράκης και τους στίχους ο Γιάννης Ζαρκαδούλας.

Το βίντεο δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας, καθώς η δημιουργία δε σταματά ποτέ και οι άνθρωποι θα βρίσκουν πάντα τρόπο να επικοινωνούν τις ιδέες τους και τη μουσική τους.

Μουσική: Αντώνης Ζαχαράκης
Στίχοι: Γιάννης Ζαρκαδούλας

Λαούτο-Λύρα: Δημήτρης Σπυριδάκης
Φλογέρα: Βαγγέλης Παπαδάκης
Βιολί: Άρης Συσκάκης
Τσέλο: Κατερίνα Σαραντινού
Μπάσο: Αντώνης Ντακάκης
Πιάνο – Κρουστά – Ενορχήστρωση: Αντώνης Ζαχαράκης

Οι ηχογραφήσεις και η μίξη-mastering έγιναν από τον Τάκη Αργυρίου στο Argiriou Recording Studio 111.

Ο Αντώνης Ζαχαράκης σημειώνει σχετικά:

«Είμαι τυχερός που συναντιέμαι μουσικά με δύο πολύ ταλαντούχους ανθρώπους. Τον Γιάννη, που μετά από το υπέροχο «σύννεφο» (που μας χάρισε με την Γεωργία), μου χάρισε άλλον έναν υπέροχο στίχο, και την Αθηνά ένα κορίτσι με ιδιαίτερη και πολύ όμορφη φωνή που μόλις την άκουσα είχα πει ότι θα ήθελα να της γράψω κάποια στιγμή.

Το τραγούδι το γράψαμε λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία, ετοιμάσαμε το βίντεο εν μέσω καραντίνας, και σας το παρουσιάζουμε τώρα που επιτέλους άρχισε να φυσά αέρας στο πρόσωπό μας.

Ευχαριστώ τους φίλους μουσικούς Δημήτρη Σπυριδάκη (λαούτο και λύρα), Βαγγέλη Παπαδάκη (φλογέρα), Άρη Συσκάκη (βιολί), Κατερίνα Σαραντινού (τσέλο), Αντώνη Ντακάκη (Μπάσο) και τον Τάκη Αργυρίου (ηχογράφηση και μίξη) που χάρη σε αυτούς φτάνει σε εσάς ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι και ελπίζω και δικό σας αγαπημένο σύντομα.

Επίσης τον Νίκο Μαρκαντώνη για την βοήθειά του στο βίντεο.

«Η αγάπη που αγαπώ» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζω σιγά σιγά. Καλή ακρόαση»!