ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η Δήμητρα Ματσούκα και η φώτο με τη …«βλάσφημη» Παναγία

Χαμός επικρατεί στα social media κατά της Δήμητρας Ματσούκα μετά και την ανάρτηση που έκανε μίας φωτογραφίας της Παναγίας, η οποία με μία πρώτη ματιά, σε παραπέμπει σε κάτι διαφορετικό.

ματσούκα παναγία

Η ηθοποιός που όπως εξήγησε την «ανέβασε» για όλους αυτούς που έχουν το ίδιο χιούμορ με εκείνη, μετά από τη διάσταση που πήρε όλο αυτό το θέμα, και με τους followers της να τη διαγράφουν ο ένας μετά τον άλλον, ανάρτησε στο Instagram ένα σκίτσο, που δείχνει έναν άντρα να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε έναν άλλον άντρα, γράφοντας «Ακόμα ένας follower χάθηκε», και με την ίδια να συμπληρώνει το εξής σχόλιο: «Απολογήσου αργότερα».

Ενώ λίγο νωρίτερα είχε απαντήσει στα σχόλια:

«Η φωτο μου αρέσει, και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μενα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν».

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά θεωρώντας την βλάσφημη. Η ίδια η ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων:

«Δεν το κατεβάζω γιατί δεν πιστεύω στην τρομοκρατία και στη βία των απαγορεύσεων. Επίσης το βρήκα ευφάνταστο και αν ήμουν στο Βερολίνο θα έτρεχα να δω και όλη την έκθεση. Να είστε όλοι καλά».

πηγή iefimerida.gr