ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η δημοτική παράταξη του Γ. Παπακωνσταντή στον Μυλοπόταμο σχολιάζει την υποψηφιότητα Γ. Κλάδου

Οι εξελίξεις στον Δήμο Μυλοποτάμου μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Κόκκινου ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει το αξίωμα, ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το «χρίσμα» ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κλάδος, σχολιάστηκαν από την δημοτική ομάδα «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» του Γιώργου Παπακωνσταντή.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά την ηχηρή παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μυλοποτάμου κ. Μανούσου Κλάδου μαθαίνουμε για παράδοση “δαχτυλιδιού” από το δήμαρχο κ. Κόκκινο που παραπέμπει σε αλήστου μνήμης εποχές και σε παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ ομιλεί για σεβασμό λέει, στην τοπική αυτοδιοίκηση …λες και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι αρραβωνιαστικιά τους…

Βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει οποιεσδήποτε φιλοδοξίες και να διεκδικεί όποιο οφίτσιο θέλει, τελικά όμως, οι δημότες έχουν την ευθύνη της επιλογής, και των θετικών η αρνητικών αποτελεσμάτων της.

Όμως αφού θεωρείται ομόφωνα μάλιστα, καταλληλότερος για δήμαρχος από τη δημοτική ομάδα του κου Κόκκινου ο λαβών το δαχτυλίδι, προφανώς δημιουργείται θέμα παραίτησης του δημάρχου, ώστε να αναλάβει αμέσως και χωρις εκλογικές διαδικασίες ο διάδοχος του, ώστε οι δημότες να έχουν άμεση εικόνα της δημαρχιακής του θητείας μέχρι τις επόμενες εκλογές σε 1.5 χρόνο από σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική ομάδα “αλλαγή στον Μυλοπόταμο” συνεχίζει αταλάντευτη την πορεία της με όραμα και σχέδιο για αλλαγή νοοτροπίας και προτεραιοτήτων στην ανάπτυξη, στην παιδεία και στον πολιτισμό και για το σκοπό αυτό απευθύνει κάλεσμα σε κάθε δημιουργική φωνή του δήμου μας, να παλέψουμε όλοι μαζί για το Μυλοπόταμο που αγαπούμε. Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας για μια πραγματική αλλαγή. Δεν περισσεύει κανείς»!