ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Η …εκπληκτική Κρήτη δια χειρός Θ. Παπαδουλάκη

Ο γνωστός σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς “Το Νησί” Θοδωρής Παπαδουλάκης δημιούργησε ένα τηλεοπτικό spot, με τα πιο χαρακτηριστικά “αρώματα” της Κρήτης. Ένα spot, που απεικονίζει λεπτομέρειες από φημισμένους τόπους, αλλά και άγνωστες “γωνιές” στην Κρήτη, εικόνες που χωρίς πολλά λόγια, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του νησιού στο εξωτερικό!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HNCbXaKqlRY[/youtube]

Τοπία που κόβουν την ανάσα, καταγάλανα νερά, απόκρημνα φαράγγια, κρητικούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα, πολιτιστικά μνημεία που έχουν “σημαδέψει” την πορεία της ανθρωπότητας, όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει, να δοκιμάσει και να αποτυπώσει στο “φάκελο” των αναμνήσεών του, ο επισκέπτης της Κρήτης.

Οι ομορφιές της Κρήτης σε συνδυασμό με το ταλέντο του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη έφεραν το μοναδικό αποτέλεσμα του τηλεοπτικού spot που μπορεί να δει κανείς στο νέο εκπληκικό portal της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr. Οι εικόνες αναδύουν “αρώματα” Κρήτης, ενώ μέσα στα 38 δευτερόλεπτα της διάρκειάς τους, ο θεατής παίρνει γερές “δόσεις” από Κρήτη! Στη μουσική επένδυση ο Πρόδρομος Καραδέλογλου.