ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έκθεση «Γυναίκα» στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Γυναίκα», από τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου, φιλοξενείται στο κτήριο του 15ου δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Διευθυντή Ανδρέα Μπενάκη και του συλλόγου γονέων του σχολείου. Η έκθεση είχε γίνει από τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου και είχε εκτεθεί στο Δημοτικό κήπο.

Αυτή είναι η τρίτη φωτογραφική έκθεση που εκτίθεται στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα. Στόχος είναι να δοθεί σε κοινή θέα για άλλη μια φορά η έκθεση, αλλά κυρίως να γίνει συνάντηση των δημιουργών των έργων με τα παιδιά του σχολείου και να μπορέσουν να μιλήσουν σχετικά με την τέχνη της φωτογραφίας.

Στη έκθεση λαμβάνουν μέρος: Αλεξάνδρα Manston, Αναστασία Νικολαΐδου, Άννα Σιντορένκο, Αννή Στεφανάκη, Βούλα Φιλιππάκη, Δανάη Γιοβάνη, Δέσποινα Ζωγραφάκη, Δέσποινα Μαλλιαρού, Ελένη Περπιράκη, Ζωή Φωτάκη, Ιωάννα Καλούδη, Κατερίνα Γιαχακοπούλου, Κατερίνα Μαραβελάκη, Κατερίνα Χατζηκυριακίδου, Λίτσα Μουρτζανού, Μανούσος Σαριδάκης, Μανώλης Λιουδάκης, Μαρία Ανδρουλιδάκη, Μαριαλένα Πανταζίδου, Μαρίνα Τζανιδάκη, Μελίντα Χρηστέλλη, Παναγιώτης Μερτζιάνης, Χρυσούλα Δημητρακάκη.
Όλοι μαθητές των Μαθημάτων Φωτογραφίας Ρεθύμνου.

Με τμήματα αρχαρίων ξεκινούν και φέτος τα «Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου»

Θα ξεκινήσουν και φέτος τα μαθήματα με τμήματα αρχαρίων και συγκεκριμένα την Δευτέρα 2-10-23 στις 19:00 θα μαζευτούν οι ενδιαφερόμενοι στην Τσαγρή 1 (κοντά στην εθνική τράπεζα της παλιάς πόλης) για μια πρώτη γνωριμία, αλλά και για να δηλώσουν την ημέρα και ώρα προτίμησης ώστε να σχηματιστούν τα τμήματα για την νέα χρονιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο learningphotographyrethimno@gmail.com