ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Η έκθεση Οινοκρητικά στα Χανιά στις 21 & 22 Μαρτίου

winesofcrete oinokritikaΟι Οινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) μετά την επιτυχημένη οργάνωση των ΟΙΝΟΤΙΚΩΝ τον περασμένο Φεβρουάριο, οργανώνουν τα 8α ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ.

Με την συνδιοργανωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του ΚΕΠΠΕΔΗ-ΚΑΜ Δ. Χανιων, τον Σύλλογο Εστίασης Χανίων και του Πρότυπου Οινικού Κέντρου Κρήτης, η οινική έκθεση ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες των Κρητικών Οινοποιών, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.

Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 21 Μαρτίου 17:00 -21:00
Κυριακή 22 Μαρτίου 10:30 – 21:00

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σάββατο 21/3 και ώρα 16:00

– Χαιρετισμός από τον Σταύρο Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης
– Χαιρετισμός από τον Απόστολο Βουλγαράκη, Αντιπεριφερειάρχη Χανίων
– Ομιλία από την κα. Μαρία Αλεμπακη,Δρ. Αγροτικής οικονομίας ΑΠΘ., ερευνήτρια στον ΕΛΓΟ Δήμητρα με θέμα «Διευρύνοντας τους ορίζοντες : από την οινοπαραγωγή στην προσφορά αυθεντικών τουριστικών εμπειριών.
– Τέλος ο κος Μακρής Γιώργος (Wine Surveyor) θα παρουσιάσει την σπουδαιότητα των οινικών κέντρων με την ομιλία του «Προβολή των οίνων και του Οινοτουρισμού στην Κρήτη με οινικά κέντρα».

Τα 8α ΟΙΝΟΚΡΗΤΙΚΑ διοργανώνονται υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.winesofcrete.gr και στην σελίδα www.facebook.com/winesofcrete